Aivotyömuotoilu

Aivomme ovat nykyajan työelämässä koetuksella. Lähes jokaisessa tehtävässä on mukana myös aivotyötä; kirjoittamista, puhumista, lukemista jne. Tämä kaikki voi käydä raskaaksi, etenkin jos kokee jonkun asian kuormittavaksi. Joku kokee tekstin tuottamisen nautinnollisena ja innostavana kun toinen näkee sen pahimpana kuormituksentekijänä. Olemme kaikki erilaisia ja siksi aivotyömuotoilu on myös yksilöllistä.

Meillä jokaisella on yksilöillinen haavoittuvuusraja. Niin kauan kuin pysytään tämän rajan alapuolella, pystymme hanskaamaan meihin kohditetut vaatimukset. Ongelmana on, ettei kukaan voi tietää missä oma haavoittuvuusraja menee. Jos tietäisimme, kukaan ei koskaan uupuisi! Jos toimit jo oman haavoittuvuusrajasi lähellä, ja elämässäsi tapahtuu pieni tai iso mullistus, riskinä on uupuminen koska tämä mullistus vie sinut haavoittuvuusrajan väärällä puolelle.

Aivotyömuotoilu aloitetaan kartoittamalla oma kuormitustaso. Tähän käytetään Firstbeatin hyvinvointianalyysia. Autan sinua alentamaan kehosi kuormitustasoa, laajennat etäisyyttä haavoittuvuusrajaan jotta pysyt vahvempana elämän myrskyissä.

Kartoitamme yhdessä omat kuormitustekijäsi ja innostuksen lähteet, jotta pystyt paremmin muotoilemaan oma tekeminen niin työelämässä kuin vapaa-aikanakin.

Palvelupaketti sisältää:

  • Firstbeat hyvinvointiraportin ja analyysin
  • 5 tapaamista valmentajan kanssa, á 60 min - nämä toteutetaan joko etänä tai livenä Helsingissä.

Hinta 550 € + alv 24 %