Mitä tarjoamme

Mielen hyvinvointia kestävästi

Työelämä on muuttunut entistä aivotyötä kuormittavammaksi. Mentlen missiona on auttaa henkilöitä vähentämään omaa aivotyökuormitusta ja lisäämään innostuksen lähteitä jotta he voivat paremmin omassa arjessa ja löytävät mielenrauhaa. Tämä koskee elämää kokonaisvaltaisesti, mukaanlukien työ ja vapaa-aika.


Aivotyömuotoilu ja Firstbeat hyvinvointianalyysi

Aivotyömuotoilun tarkoitus on auttaa sinua löytämään uusia toimintatapoja joilla vähennetään kuormitusta ja lisätään innostusta niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Opi hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin.

Lue lisää...

Aivotyövoimalla menestystä

Perheellisten tietotyöläisten kohtaamispaikka Facebookissa

Aivotyövoimalla menestystä on perheellisten tietotyöläisten kohtaamispaikka. Sinänsä perheellisyys tai tietotyöläisyys ei ole pakottavia kriteereitä ryhmän jäsenelle, mutta keskustelu pyörii aivotyön ympärillä eniten siinä kontekstissa. Kaikki jotka ovat kiinnostuneita omasta mielen hyvinvoinnista ja aivotyöstä ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan.

Ryhmän tarkoitus on jakaa tietoa ja kokemuksia parhaista käytännöistä ja antaa vinkkejä parempaan aivotyöhön sekä työelämässä että arjessa. Opitaan yhdessä kuinka voimme käyttää arvokasta supertietokonetta, eli aivojamme, hyödyksi tavoitteiden saavuttamisessa. Ryhmässä on tarkoitus pitää avoimia keskustelutilaisuuksia Room-toiminnon kautta. Tähän keskusteluun voivat osallistua kaikki ryhmän jäsenet ja niitä varten voi etukäteen laittaa kysymyksiä tai caseja josta haluaa jutella. Paikalle pyritään tuomaan myös ulkopuolisia asiantuntijoita.

Klikkaa itsesi mukaan tästä.