VIP coaching

Tämä on Sinulle, joka olet valmis ottamaan kiinni haasteista ja kääntämään ne päälaelle oikein kunnolla! Olet valmis menestymään ja voimaan paremmin.

VIP coaching-asiakkaana tavataan tiheästi, yhden tai kahden viikon välein. Tämän lisäksi teen sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman jota noudatat omassa arjessa. Voi tuntua siltä, että tämä veisi hirveästi aikaa, mutta harjoituksia on tarkoitus tehdä oman tekemisen ohessa, eli käytännössä tämän ei tulisi vaatia sinulta kovin paljon ylimääräistä aikaa. Harjoitteluohjelman tarkoitus on auttaa sinua implementoimaan muutokset mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti sinne missä niitä tarvitset, eli omassa arjessa.

Valmennusuhteen aikana pureudutaan syvällisesti eri haasteisiin ja tilanteisiin mitä olet kohdannut, katse tiukasti kuitenkin tulevaisuudessa ja sinun tavoitteessa. Eikö tavoite ole vielä kirkas? Kunhan tiedät suurinpiirtein miten haluat elämäsi muuttuvan tulevien vuosien aikana, autan sinua kirkastamaan myös tavoitteen. Pureudutaan myös mm. minäkuvaan, identiteettiin ja itsetuntoon. Löydät omat motivaattorisi ja tiedät miten saat itsesi toimimaan. 

Palveluun kuuluu:

  • Tapaamisia valmentajan kanssa joko yhden tai kahden viikon välein kuuden kuukauden aikana
  • Kaksi Firstbeat hyvinvointiraporttia ja analyysia; alkukartoitus sekä seurantamittaus kuuden kuukauden päästä
  • Henkilökohtainen sinulle räätälöity harjoitteluohjelma

Hinta:

  • Alkaen 146 €/kk + alv 24%