Firstbeat hyvinvointianalyysi

Mittaus

Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä mittaus joka toteutetaan arjen keskellä. Sinulle lähetetään pieni mittalaite (katso ylläoleva kuva) jota pidät kolmena peräkkäisenä päivänä. Suositus on, että yksi näistä päivistä olisi vapaapäivä ja kaksi työpäiviä. Mittauslaite mittaa sinulta sykevälivaihtelut (HRV) joka kertoo meille kumpi hermosto on aktiivinen; sympattinen (aktiivisuus, stressi) vai parasympaattinen (palauttava).

Mittauksen aikana pidät päiväkirjaa päiväsi askareista. Tämän avulla päästään kiinni asioihin, jotka sinua stressaa ja joiden lomassa palaudut. Tämä on aivotyömuotoilun kannalta myös oleellinen tieto. Siksi tähän lisätään lyhyt aivotyöseuranta jota teet samaan aikaan.

Mittauksen päätyttyä saat henkilökohtaisen raportin josta näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Analyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Löydä tasapaino

Saat henkilökohtaisen valmennuksen ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi. Valmennuksessa käydään läpi mittauksen tulokset sekä aivotyöseurantaasi. Näiden tietojen avulla autan sinua kehittämään parempia toimintatapoja arkeesi.

Seuraa vaikuttavuutta

82% Firstbeatin käyttäjistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa.

Kesto

Mittaus kestää 3 vuorokautta

Valmennus kestää noin 90 minuuttia

Hinta

150 € + alv 24 %

Tilaa hyvinvointianalyysi

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin lähetän mittauslaitteen sinulle kotiin. Voit myös pyytää lisätietoja palvelusta tilaamatta sitä vielä. Syötä päivämäärä milloin haluat aloittaa mittauksen. Huomioi 7 arkipäivän varoaika jotta laite varmasti ehtii sinulle ajoissa.