Träna ditt undermedvetna

Det var en gång en flitig liten myra. En vacker dag bestämde sig myran för att hen vill utveckla sin karriär och deltog i ett heldags seminarium. Under dagens lopp växte den lilla myrans inspiration och vid slutet av semiariet var myran verkligen ivrig och entusiastisk över sin nya stig. Myran var fast besluten vid att ändra kurs och oberoende av hinder som kom i hens väg skulle hen fortsätta på sin nya stig. Så började hen vandra mot norr. Vad myran inte visste, var att hen vandrade på ryggen av en elefant - och elefanten var påväg söderut...

Myran i den här berättelsen representerar vårt medvetna sinne och elefanten vårt undermedvetna. Många gånger försöker vi göra förändringar i vårt liv enbart med hjälp av det medvetna sinnet, dvs myran. Men som berättelsen ovan påvisar, kommer vi inte så långt om inte vi får elefanten med på noterna. Det positiva är att vi kan träna vår elefant!

Vårt undermedvetna består av inre automatiserade processer som har kommit till och förstärkts under hela vårt liv. Med hjälp av långsiktig och systematisk mental träning kan vi jobba med just dessa inre processer, dvs med elefanten och på det sättet uppnå ett bättre välbefinnande och större nöjdhet med livet.  Mental träning kan hjälpa dig när du vill bl.a.:

 • Uppnå en dröm
 • Sluta sabotera för dig själv och sätta käppar i hjulen
 • Få mera gjort genom att sluta prokrastinera
 • Förändra ett beteende eller tankemönster
 • Motiveras
 • Återhämta dig bättre
 • Finna sinnesro
 • Komma bort från ekorrhjulet

Ladda ner träningsprogrammet

Kom igång med avslappningen med hjälp av en ca 10 minuters ljudfil

  Jag spammar inte. Du kan avregistrera dig från listan när som helst.

  Vill du inspireras av tips och övningar en gång i månaden?

  Beställ inspirationsbrevet genom att klicka på knappen!


  Hur kan jag hjälpa?

  Mental träning

  En mental tränare, eller MT är din personliga tränare för ditt sinne och din "elefant". Den mentala tränarens uppgift är att ge dig de verktyg du behöver för att uppnå dina mål.

  Retreats

  En retreat handlar om att dra sig avsides från vardagens hektiska gång och hitta sitt inre lugn. Jag erbjuder olika retreats där möjligheten att stanna upp med sig själv fungerar som den röda tråden.