Mentaalivalmennus

Henkilökohtainen valmennusohjelma sinulle

Valmennus auttaa sinua selkeyttämään ajatuksia ja tavoitteisiin pääsyä sekä optimoimaan mielen- ja ajankäyttöä. Voit paremmin, kun opit tuntemaan itsesi syvällisemmin ja toimit hyvinvointiasi edistäen. Saavutat pysyvän muutoksen.

Syvennyn haasteisiisi ja valmennan sinua saavuttamaan tavoitteesi

Syvennyn kanssasi sinun nykytilanteeseen, henkilökohtaisiin haasteisiin ja tavoitteisiin. Selvitämme, mitkä toimintatapasi eivät tuo hyvinvointia vaan pikemminkin rasittavat sinua. Selkeytämme, mitä voisit tehdä toisin ja ideoimme tilanteeseesi sopivat ratkaisut ja toimenpiteet.

Valmennuksella ja suorittamallasi harjoitusohjelmalla autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ottamaan uudet toimintatavat osaksi elämääsi - osaksi arkeasi. Saavutat pysyvän muutoksen, kun opit tuntemaan itsesi syvällisemmin ja toimit hyvinvointiasi edistäen.

Olet itse oman muutoksesi mahdollistaja

Sinulla itselläsi on merkittävä rooli pysyvän muutoksen saavuttamisessa. Uusien toimintatapojen käyttöönotto edellyttää pitkäjänteistä ja systemaattista sisäisten prosessien harjoittamista. Suurin osa työstä tapahtuu valmennuskertojemme välissä kotona, omassa arjessasi, esim. tehtävien ja äänitteiden avulla. 

Kesto ja sisältö

  • Valmennus valitsemallasi tavalla verkossa tai kasvotusten
  • Alkukartoituksen jälkeen sovimme valmennuksen asiasisällöt ja valmennuskertojen tiheyden.
  • Yhden valmennuskerran kesto on 60 min / 1 tunti.
  • Sisältää henkilökohtaisen, sinulle räätälöidyn valmennusohjelman tehtävineen.

Hinta

  • 100 €/kerta sis. alv 24 %
  • 3 kerran paketti 255 € sis. alv 24 %
  • 5 kerran paketti 425 € sis. alv 24 %

Mitä mentaalivalmennus on?

Mihin valmennukseni perustuvat?

Mentaalivalmennus on pitkäjänteistä ja systemaattista sisäisten prosessien harjoittamista. Mentaalivalmennuksessa selvitän kanssasi, mitkä toimintatapasi eivät tuo sinulle hyvinvointia vaan pikemminkin rasittavat sinua, ja mitä voisit tehdä toisin. Autan sinua ottamaan uudet toimintatavat elämääsi ja osaksi arkeasi. Saavutat pysyvän muutoksen - voit paremmin, kun opit tuntemaan itsesi ja parannat toimintatapojasi.

Palveluni perustuvat omakohtaisen kokemuksen lisäksi eri tutkimusalueisiin -  fysiologiaan, neurotieteeseen, pedagogiikkaan, psykologiaan ja työelämän psykologiaan. Yhdistän tutkimusalueiden alla olevia teorioita. Näin tehden tarjoan sinulle kattavan kuvan siitä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat hyvinvointiisi.

Mentaalivalmennus ei tarkoita sitä, että lukisin ajatuksiasi. Eikä siinä muuteta mitään, mitä et itse halua muutettavan.  Mentaalivalmennukseen voi myös hakeutua vaikka ei olisi oneglmia - se on mitä parhain ennaltaehkäisevä toimi jotta pysyt vahvana elämän tulevissa myrskyissä.

Mitä hyötyä henkilökohtaisesta mentaalivalmennuksesta on asiakkailleni ollut? 

Yrittäjä

"Tarkastelin Amyn valmennuksessa itseäni monesta suunnasta. Sain harjoitusohjelman. Aloin valmennuksen myötä voimaan kaiken kaikkiaan paremmin ja sain suoraa hyötyä liiketoimintaani."

Yrittäjä

"Aloin huomata itsessäni "ylikuumenemisen" merkkejä ja intuitiivisesti ajattelin, että Amyn yritys voisi auttaa minuakin. Enkä kyllä ole katunut hetkeäkään! Mentlen palvelu on hyvin räätälöityä asiakkaan mukaan. Olen varma että Amylla on suuri näkymätön Maija Poppasen tyylinen kassi, josta hän vetäisee täsmätyökalun jokaiseen työelämän haasteeseen, jonka suinkin keksin hänelle esittää!"

Tilaa mentaalivalmennus

Kysy lisää tai sovi aika 15 min alkukartoitukseen joko lähettämällä sähköpostia amy@mentle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Kerrothan hieman tavoitteestasi ja miksi haluat mentaalivalmennusta.