Coachning

Mental träning för högpresterande kvinnor

Mental träning är för dig som vill bli bättre på att kombinera drömmar, jobb och familj. Du har redan uppnått en bra position i arbetslivet och vill nu också uppnå bättre nivå av välmående. 

Med hjälp av mental träning kommer du åt att jobba direkt med dina inre automatiserade processer, dvs den så kallade "elefanten" eller det undermedvetna.

Vi inleder alltid samarbetet med ett startprojekt, i det här fallet ett 6 månaders projekt under vilken vi träffas 12 gånger. Mellan träffarna har du också tillgång till mitt stöd. Du får också en skräddarsydd träningsplan att integrera i din egen vardag. Det kan låta mycket, men integreringen handlar främst om att göra det du redan gör på ett mer optimalt sätt samt att lyssna på ca 15 minuters ljudfiler.

Priset för startprojektet är 6 000 € (+ moms 24%) för 6 månader. I priset ingår träffar antingen via Zoom eller på min mottagning i östra Helsingfors. En träff varar 60 min. 

Jag jobbar endast med 8 klienter per gång vilket kan resultera i väntetid. Efter startprojektet har du möjlighet att fortsätta träningen tillsammans en månad i taget enligt överenskommelse. 

Kom igång med din företagsverksamhet -workshop

Den här workshopen är för dig som är coach, utbildare, freelancer eller sakkunnig och har funderat på att starta ditt eget företag men behöver hjälp för att komma igång. Du kanske redan har grundat ditt företag men känner att du fastnat och vet inte hur du ska göra för att komma igång ordentligt för att kunna försörja dig via verksamheten.

Workshopen är indelad i tre delar; Jag som företagare, Min metodologi och Mitt företag.  Efter coachningen kommer du att ha en klar och tydlig affärsverksamhetsplan som du bl.a. kan använda när du ansöker om startpeng. Du kommer också att ha klarhet i vad du erbjuder, vilka dina kunder är och var du hittar dom samt känna dig trygg och säker med din prissättning.

Helheten består av tre workshopar á 7h. Workshoparna förverkligas i grupp på distans via Zoom.

Pris 450 € (+ moms 24%) för 3*7h. Du kan också beställa workshopshelheten privat till priset 1200 €/dag (inkl. moms 24%).

Mental träning för företagare

Du har kanske redan startat din företagsverksamhet men känner att du inte riktigt kommit igång som du vill. Är du redo att sluta behandla ditt företag som en hobby och ta tjuren vid hornen att äntligen skapa dina drömmars verksamhet?

Då är mental träning något för dig. Den största anledningen till att du inte är nöjd med din affärsverksamhet ligger högst antagligen mellan öronen. Det är sällan brist på information i dagens samhälle, snarare implementation. 

Genom att träna dina inre automatiserade processer att stöda dig i din verksamhet kan du uppnå bättre resultat snabbare. 

Vi inleder samarbetet med ett startprojekt på 3 månader. Under den här perioden träffas vi 6 gånger och mellan träffarna får du ett skräddarsytt träningsprogram som hjälper dig att jobba med dina inre processer direkt i din vardag.

Priset för startprojektet är 900 € (+ moms 24%). Efter startprojektet har du möjlighet att fortsätta träningen på månatlig bas enligt överenskommelse.

Jag jobbar endast med en företagarklient i taget vilket kan resultera i väntetid. 


Retreats

Nu- och nytidens retreat

Södra Frankrike, våren 2023

Under Nu- och nytidens retreat erbjuds du en möjlighet att stanna upp med dig själv, något som få av oss tillåter oss i den hektiska vardagen. Under retreaten får du njuta av södra Frankrikes vackra miljö och fundera på hur din nutid ser ut samt designa din nytid. Efter retreaten kommer du att ha en konkret handlingsplan för hur du kan jobba mot din vision i din vardag. Till din hjälp har du två erfarna mentala tränare som hjälper dig på vägen. 

Mera info på kommande! Registrera dig till väntelistan så är du bland dom första som får information om retreaten innan registreringen öppnas. Vi har ett begränsat antal platser och de som är på väntelistan får först möjlighet att anmäla sig.