Mental träning

Hitta en bättre balans i vardagen

Det här paketet är för dig som vill bli bättre på att kombinera drömmar, jobb och familj. Du har redan uppnått en bra position i arbetslivet och vill nu också uppnå bättre nivå av välmående. 

Med hjälp av mental träning kommer du åt att jobba direkt med dina inre automatiserade processer, dvs dina insmorda tankar, beteenden och känslor; det undermedvetna.

Vi inleder alltid samarbetet med ett startprojekt, i det här fallet ett 6 månaders projekt under vilken vi träffas 6-12 gånger. Du får en skräddarsydd träningsplan att integrera i din egen vardag. Det kan låta mycket, men integreringen handlar främst om att göra det du redan gör på ett mer optimalt sätt samt att lyssna på ca 15 minuters ljudfiler.

Efter startprojektet har du möjlighet att fortsätta träningen tillsammans en månad i taget enligt överenskommelse. 

Paketet går väldigt bra att kombinera med Firstbeat Life tjänsten. Läs mer om den här.

Kom igång med din företagsverksamhet -workshop

Den här workshopen är för dig som är coach, utbildare, freelancer eller sakkunnig och har funderat på att starta ditt eget företag men behöver hjälp för att komma igång. Du kanske redan har grundat ditt företag men känner att du fastnat och vet inte hur du ska göra för att komma igång ordentligt för att kunna försörja dig via verksamheten.

Workshopen är indelad i tre delar; Jag som företagare, Min metodologi och Mitt företag.  Efter coachningen kommer du att ha en klar och tydlig affärsverksamhetsplan som du bl.a. kan använda när du ansöker om startpeng. Du kommer också att ha klarhet i vad du erbjuder, vilka dina kunder är och var du hittar dom samt känna dig trygg och säker med din prissättning.

Helheten består av tre workshopar á 7h. Workshoparna förverkligas i grupp eller privat, antingen på plats eller på distans.

Ta ditt företag till följande nivå

Du har redan startat din företagsverksamhet men känner att du inte riktigt kommit igång som du vill. Är du redo att sluta behandla ditt företag som en hobby och ta tjuren vid hornen att äntligen skapa dina drömmars verksamhet?

Då kan mental träningen hjälpa dig. Den största anledningen till att du inte är nöjd med din affärsverksamhet ligger högst antagligen mellan öronen. Det är sällan brist på information i dagens samhälle, snarare implementation. 

Genom att träna dina inre automatiserade processer att stöda dig i din verksamhet kan du uppnå bättre resultat snabbare. 

Vi inleder samarbetet med ett startprojekt på 3 månader. Under den här perioden träffas vi 6 gånger och mellan träffarna får du ett skräddarsytt träningsprogram som hjälper dig att jobba med dina inre processer direkt i din vardag.

Paketet går väldigt bra att kombinera med Firstbeat Life tjänsten. Läs mer om den här