Valmennukset

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus on tarkoitettu sinulle, jolle unelmien, työn ja perheen yhteensovittaminen on tärkeä asia ja haluat vihdoinkin irti oravanpyörästä - johon vannoit ettet koskaan ylipäätänsä juutu.

Tämän menetelmän avulla pääset työstämään sinun sisäisiä automatisoituja prosesseja, eli ns. "norsua" (alitajuista mieltä).

Työskennellään yhdessä kolmen kuukauden jaksoissa, voit valita tavataanko kerran vai kaksi kertaa kuukaudessa.

Valmennuksen hinta on 1100 €/550 € (sis. alv 24%) kolmen kuukauden jaksolle. Hintaan sisältyy tapaamiset valitsemallasi tavalla joko Zoomissa tai toimistossani itäisessä Helsingissä. Yhden tapaamisen kesto on 60 min. Tapaamisten perusteella laadin sinulle räätälöiden harjoitusohjelman jota noudatat kotona tapaamisten välissä. Harjoituksiin käytettävä aika on noin 15 minuuttia päivässä.

Pääse yritystoiminnassa alkuun -työpaja

Tämä valmennus on sinulle valmentaja, kouluttaja, freelanceri tai asiantuntija joka olet miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä mutta haluat apua päästä alkuun. Olet ehkä jo aloittanut yritystoiminnan mutta juuttunut etkä tiedä miten saisit toiminnan kunnolla starttiin.

Työpaja on jaettu kolmeen osaan; Minä yrittäjänä, Minun  metodologia ja Minun yritykseni. Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä liiketoimintasuunnitelma jota voit käyttää esim. starttirahan hakemiseen. Sinulla on myös kirkkaampi käsitys siitä mitä tarjoat, kuka sinun asiakas on ja mistä heitä löytää. Osaat kommunikoida tarjouksesi ja hintasi varmuudella.

Valmennuksen kesto on 3 kertaa 7 tuntia. Valmennus toteutetaan joko täysin omalla ajalla toteutettavassa digimuodosssa tai etänä ryhmän kanssa.

Hinta yrittäjävalmennukselle on 558 € (sis. alv 24%). Voit myös tilata työpaja yksityisesti hintaan 1200 €/päivä (sis. alv 24%).

Irti huijarisyndroomasta 

-verkkovalmennus

Verkkovalmennus tulossa!


Retriitit

Sinun sanasi luovuuden retriitti

Espoo Solvalla, 21.-23.1.2022

Luovuuden retriitin tarkoitus on luoda sinulle inspiroiva tila, jossa voit päästää luovuuden valloilleen. Retriitti on tarkoitettu kaikille jotka haluavat leikitellä luovuudellaan ja samalla ottaa irtiotto arjesta. Retriitin aikana saat myös työkaluja syvempään rentoutukseen. Koska tie luovuuteen käy palautuneiden aivojen kautta.

Retriitti järjestetään yhteistyössä Sinun sanasi kanssa.

Minun elämä tavoiteretriitti

Etelä-Ranska, kevät 2023

Minun elämä-retriitin aikana pysähdyt kuulemaan omia toiveitasi. Hetkisessä arjessa on helppo unohtaa omat unelmat. Täällä saat unelmoida oikein isosti ja mentaalivalmentajien avulla teet itsellesi konkreettisen suunnitelman miten saavutat näitä unelmia.

Lisää tietoa tulossa!